Kakor (cookies)

Vi använder kakor på webbplatsen.

En kaka är en liten textfil som sparas på din dataenhet och som innehåller information. En kak-fil är passiv och kan inte sprida datavirus eller andra skadliga program. Nästan alla webbplatser använder kakor och de kan sparas olika länge på din enhet.

Om du inte accepterar att kakor används kan du stänga av dem i din webbläsares inställningar. Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en varning varje gång en webbplats försöker sätta en kaka på din dator. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade kakor raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information.

Kakor från denna webbplats

Denna webbplats innehåller så få kakor som möjligt. De hjälper endast till vid information om att kakor används, behövs för kontaktformulärets funktion och när du använder sökfunktionen samt för att webbplatsen ska fungera som den ska. Utan dessa kakor går du miste om nämnda funktioner och webbplatsens prestanda försämras.

Kakorna sparas bara temporärt på din enhet och försvinner när du använt kontaktformuläret klart, respektive stänger webbläsaren.


Vill du veta mer?

Nedan länk till Post- och telestyrelsen.

Läs mer om kakor

Vi utför tjänster inom fysisk- och teleteknisk säkerhet samt allmäntele.

Kontakta oss

Besöksadress: Midsommarvägen 32, 126 35 Hägersten
Postadress: Box 32053, 126 11 Stockholm
E-post:
Fler kontaktuppgifter: Kontakt
Info: Personuppgifter (GDPR)

Copyright 2018 - 2020 BJUS Projekt AB
Produktion och underhåll: BitWeb24